Chefs Club Greece ΄΄ 2ο Μπορούμε Καλαμάτα Σαρακοστή 2018 ΄΄

2 Πρωτόκολλο Αδελφοποίησης Άγ Αλέξανδρος / Chefs of Greece
02/03/2018
1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Γαστρονομίας – W.A.C.S. Thomas A. Gugler
08/03/2018
Show all

Σεμινάρια – Σαρακοστή

Σάββατο, 24 Μαρτίου στις 9:30 π.μ. – 2 μ.μ. Ακτή Ταΰγετος Hotel Conference Resort

  1. Όλα τα Νηστήσιμα Αξιώτης Παράσχος Ex. Chef / Παρασκευές – Γεύσεις
  1. Ψάρι – Συντήρηση Τζινέλλης Παρασκευάς Ex. Chef / Παρασκευές – Γεύσεις
  1. Μαλάκια Ζέρβας Χρήστος Ex. Chef / Παρασκευές – Γεύσεις
  1. Οστρακοειδή Αντωνακόπουλος Φώτης Chef / Παρασκευές – Γεύσεις
  1. Η Κατσαρόλα της Νηστείας Βενυχάκης Κώστας Ex. Chef / Παρασκευές – Γεύσεις
  1. Πάστα ΄΄ Ταΰγετος ΄΄ 5 Διαφορετικές Νηστήσιμες Συνταγές / Παρασκευές

Αξιώτης Παράσχος – Τσινέλης Παρασκευάς  – Ζέρβας Χρήστος – Αντωνακόπουλος Φώτης – Βενυχάκης Κώστας

Κόστος: Δωρεάν – Ελεύθερη είσοδο – για την συμμετοχή και την συμπαράσταση σας, παρακαλείστε ενημερώστε μας για την παρουσία σας. Έως 150 Συμμετοχές:  θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές. δήλωση συμμετοχής με όνομα και τηλέφωνο στο E-mail: info@chefsclubgreece.gr

Για τους αγαπητούς μας χορηγούς όσοι θέλουν να συμμετέχουν ή να μας Συμβουλευτούν για την επιχείρησή τους είμαστε στην διάθεσή τους στο τηλέφωνο 2721093844.
Όλοι οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα πάρουν βεβαίωση συμμετοχής.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Show Buttons
https://www.instagram.com/chefs.club.greece
https://www.flickr.com/people/137697817@N07
https://www.tumblr.com/blog/chefsclubgreece
Hide Buttons