1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Γαστρονομίας – W.A.C.S. Thomas A. Gugler

Chefs Club Greece ΄΄ 2ο Μπορούμε Καλαμάτα Σαρακοστή 2018 ΄΄
06/03/2018
Ψαρονέφρι γεμιστό με λουκάνικο
11/03/2018
Show all

Ενημέρωση:
Για το Πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο Γαστρονομίας 05/03/2018
«Greek Taste Beyond Borders”.
• Ένα μεγάλο Μπράβο για αυτήν την φοβερή εκδήλωση, στους οργανωτές και ιδιαίτερα στον Φίλιππο Κούτρα και ένα ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε να παρευρεθώ στην υπέροχη εκδήλωση και για τα βραβεία που μας απονεμήθηκαν. Ως επίτιμος πρόεδρος των 6 λεσχών που έχω την τιμή να είμαι και με την τιμή που κάνατε να πρεσβεύω το Greek Taste Beyond Borders υπόσχομαι να περάσω το μήνυμα σε όλα τα μέλη μας και όλοι μαζί να συνεχίσουμε το όραμα του Φίλιππου Κούτρα, όλοι εμείς οι ΄΄ Chefs Club Greece ΄΄ θα είμαστε μαζί σας για ότι μας χρειαστείτε.
• Επίσης θα ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της W.A.C.S. Thomas A. Gugler που άμεσα ανταποκρίθηκε στο δικό μας κάλεσμα για να παρευρεθεί στο συνέδριο, μεγάλη μας τιμή αγαπητέ πρόεδρε που άκουσες το κάλεσμα μας παρόλο που έπρεπε να βρίσκεσαι κάπου αλλού. Με τον Thomas μιλήσαμε για τα προβλήματα που μας απασχολούν στην Ελλάδα, για την νέα Ομοσπονδία και μέσα στην εβδομάδα θα του σταλεί πλήρες το οργανόγραμμα αλλά και το καταστατικό με τις λέσχες που συμμετέχουν στην Ομοσπονδία.
Όλα τα μέλη λέσχες του Chefs Club Greece θα ενημερωθούν για την εξέλιξη της συζήτησης ΄΄ Thomas – Ομοσπονδία ΄΄ με επιστολή προς τους προέδρους.

Αξιώτης Παράσχος
Επίτιμος Πρόεδρος

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Show Buttons
https://www.instagram.com/chefs.club.greece
https://www.flickr.com/people/137697817@N07
https://www.tumblr.com/blog/chefsclubgreece
Hide Buttons