Παραδοσιακά προϊόντα, Παστό – Λουκάνικο Γ. Κουτσούκου Chef

Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας- Πάρις Αξιώτης Ex. Sous Chef
31/01/2018
Μεσσηνιακό Λάδι και οφέλη Γ. Kουτέλας – Γευσιγνώστης Ελαιολάδου
31/01/2018
Show all

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου στις  10:30 π.μ. – 11 π.μ. Elite City Escapes  Ναυαρίνου 268, 24100 Καλαμάτα

Παστό και Λουκάνικο, αυτά έχουν ξεχωριστή θέση στο Ελληνικό τραπέζι.
– Παστό και Λουκάνικο με κρασί και πορτοκάλι.
– Το διάγραμμα ροής για την παραγωγική διαδικασία.
– Διαδικασία παρασκευής παστού χοιρινού.
– Διαδικασία παρασκευής Λουκάνικου Μεσσηνίας

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης για εμπλουτισμό του βιογραφικού σας ή για ανάρτηση στον χώρο της επιχείρησής σας – γραφείου σας.
Κόστος: Δωρεάν – Ελεύθερη είσοδο
για την συμμετοχή και την συμπαράσταση σας, παρακαλείστε ενημερώστε μας για την παρουσία σας.
Έως 50 Συμμετοχές για κάθε σεμινάριο:
θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.
δήλωση συμμετοχής με όνομα και τηλέφωνο στο E-mail: info@chefsclubgreece.gr

Γ. Κουτσούκου Chef

(Visited 9 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Show Buttons
https://www.instagram.com/chefs.club.greece
https://www.flickr.com/people/137697817@N07
https://www.tumblr.com/blog/chefsclubgreece
Hide Buttons