Ομελέτα με πατάτες και λουκάνικο

Κεμπάπ «το Πολίτικο”
26/01/2018
Show all
συνταγές για τους Φοιτητές/τριες  

Υλικά

  • 3  αυγά
  • 100 gr.  λουκάνικα της αρεσκείας σου
  • 100 gr.  πατάτες κομμένες σε ροδέλες
  • 1/2  ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες ή λίγο πιπεριά (προαιρετικά)
  •   ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  •   αλάτι – πιπέρι στην γεύση

Εκτέλεση

  1. Ξεκινήστε βράζοντας τις πατάτες, όταν βράσουν βγάλτε τις από το νερό και αφήστε τις στην άκρη, κόψτε το λουκάνικο σε μπουκίτσες και περάστε το από το τηγάνι σε μέτρια φωτιά, όταν ψηθεί βγάλτε το και αφήστε το στην άκρη, στο ίδιο τηγάνι προσθέστε τις πατάτες και τηγανίστε μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα, σε μπολ χτυπάτε τα αυγά καλά και προσθέτετε το αλατοπίπερο. Ρίχνετε τα λουκάνικα στο τηγάνι με τις πατάτες και περιχύνετε με τα χτυπημένα αυγά, σε μέτρια φωτιά αφήνετε να ψηθεί από την μια μεριά και με προσοχή γυρίζετε και από την άλλη, η ομελέτα σας είναι έτοιμή, καλή σας όρεξη. Αξιώτης Παράσχος.

Σημειώσεις

Εύκολη γρήγορη και νόστιμη, ας ξεκινήσουμε από κάπου……………….Χρόνος 15’ λεπτά

(Visited 10 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Show Buttons
https://www.instagram.com/chefs.club.greece
https://www.flickr.com/people/137697817@N07
https://www.tumblr.com/blog/chefsclubgreece
Hide Buttons