Μπορούμε Καλαμάτα 2018

Τσικνοπέμπτη
07/02/2018
Οι Χρυσοί Υποστηρικτές μας
15/02/2018
Show all
Ευχαριστούμε Όλους τους Χορηγούς μας που μας έχουν βοηθήσει έως τώρα, είναι πολύ λίγο το ευχαριστώ σε όλους εσάς που χωρίς δεύτερη συζήτηση από την πρώτη στιγμή είστε στο πλάι μας εδώ μαζί μας ώστε να πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας μεγάλη συνάντηση 11 Σεμιναρίων εδώ στην έδρα μας.
Σας ευχαριστούμε
Μπορούμε Καλαμάτα 2018
όλα τα Σεμινάρια έχουν καλυφθεί είμαστε πλήρες.
Ευχαριστούμε τους chefs και εισηγητές.
• Μεσσηνιακό Λάδι και οφέλη Γ. Kουτέλας – Γευσιγνώστης Ελαιολάδου
• Loukaniko project και Μεσσηνιακό Παστό Γεωργία Κουτσούκου Chef – https://www.facebook.com/events/878937968933706/
• Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας- Πάρις Αξιώτης Ex. Sous Chef https://www.facebook.com/events/139099440105311/
• Εστιατοριακό γλυκό – Μαρκέλα Παππά Ex. Pastry Chef
• Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα Πάρις Αξιώτης Ex. Sous Chef – https://www.facebook.com/events/318757878622749/
• Κρέμες ζαχαροπλαστικής Μαρκέλα Παππά Ex. Pastry Chef
• Οργάνωση & διαρρύθμιση κουζίνας – Παράσχος Αξιώτης Ex.Chef – https://www.facebook.com/events/571424616535647/
• Ανατομία – Τεμαχισμός / Κατσίρας, Παναγιώτης – Βutcher chef
• Λαλαγγίδες – Τηγανόψωμα Σύλλογος Γυναικών Βλαχόπουλου
• Μαγειρεύοντας στο Διαδίκτυο Τρύφων Παχής Σύμβουλος Επικοινωνίας
• Παραδοσιακής κουζίνας Παύλος Γκραίκης Γ. Γρ. Επιμ Μεσσηνίας
(Visited 69 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Show Buttons
https://www.instagram.com/chefs.club.greece
https://www.flickr.com/people/137697817@N07
https://www.tumblr.com/blog/chefsclubgreece
Hide Buttons