Μεσσηνιακό Λάδι και οφέλη Γ. Kουτέλας – Γευσιγνώστης Ελαιολάδου

Παραδοσιακά προϊόντα, Παστό – Λουκάνικο Γ. Κουτσούκου Chef
31/01/2018
Χρόνια πολλά
31/01/2018
Show all

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου στις  9:30 π.μ. – 10:30 π.μ. Elite City Escapes  Ναυαρίνου 268, 24100 Καλαμάτα

Περιεχόμενα σεμιναρίου:
– Απαιτήσεις ποιοτικού λαδιού
– Ονομασία και χαρακτηρισμός του λαδιού (εξαιρετικά παρθένο κτλ)
– Χημικές αναλύσεις (πολυφαινόλες κτλ)
– Οξύτητα ελαιολάδου
Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης για εμπλουτισμό του βιογραφικού σας ή για ανάρτηση στον χώρο της επιχείρησής σας – γραφείου σας.
Κόστος: Δωρεάν – Ελεύθερη είσοδο
για την συμμετοχή και την συμπαράσταση σας, παρακαλείστε ενημερώστε μας για την παρουσία.
Έως 50 Συμμετοχές: θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.
δήλωση συμμετοχής με όνομα και τηλέφωνο στο E-mail: info@chefsclubgreece.gr

Γ. Kουτέλας – Γευσιγνώστης Ελαιολάδου

(Visited 5 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Show Buttons
https://www.instagram.com/chefs.club.greece
https://www.flickr.com/people/137697817@N07
https://www.tumblr.com/blog/chefsclubgreece
Hide Buttons