Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας- Πάρις Αξιώτης Ex. Sous Chef

Εστιατοριακό γλυκό – Μαρκέλα Παππά Ex. Pastry Chef
31/01/2018
Παραδοσιακά προϊόντα, Παστό – Λουκάνικο Γ. Κουτσούκου Chef
31/01/2018
Show all

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου στις  11 π.μ. – 12 μ.μ. Elite City Escapes  Ναυαρίνου 268, 24100 Καλαμάτα

– Η πορεία της μοριακής γαστρονομίας
– Βασικές αρχές της μαγειρικής.
– Οι βασικές αρχές της σφαιροποίησης
– Το αλγινικό νάτριο.
– Ξηρό πάγο.
– Υγρό άζωτο.
– Ζελατινοποιήσεις.
– Παρασκευή αφρών
– Ότι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε
Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης για εμπλουτισμό του βιογραφικού σας ή για ανάρτηση στον χώρο της επιχείρησής σας – γραφείου σας.
Κόστος: Δωρεάν – Ελεύθερη είσοδο
για την συμμετοχή και την συμπαράσταση σας, παρακαλείστε ενημερώστε μας για την παρουσία σας.
Έως 50 Συμμετοχές για κάθε σεμινάριο:
θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.
δήλωση συμμετοχής με όνομα και τηλέφωνο στο E-mail: info@chefsclubgreece.gr

Πάρις Αξιώτης Ex. Sous Chef

(Visited 19 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση

Show Buttons
https://www.instagram.com/chefs.club.greece
https://www.flickr.com/people/137697817@N07
https://www.tumblr.com/blog/chefsclubgreece
Hide Buttons