Αξιώτης Πάρις

Λίγα λόγια για εσάς;:

Βρισκόμενος στον δωδέκατο επαγγελματικό μου χρόνο και καταγόμενος από οικογένεια με βαριά μαγειρική ιστορία, ταυτόχρονα με την πορεία μου σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και catering επιδιώκω να εξελίσσομαι, να επιμορφώνομαι συνεχώς και να αναλαμβάνω θέσεις-πρόκληση πάντα με σεβασμό στην ιεραρχία, ταπεινότητα και αγάπη για την γαστρονομία.
Σαν νέος πρόεδρος τι έχετε να πείτε για το μέλλον της λέσχης;:

Με σταθερά και σίγουρα σχεδιασμένα βήματα θα οδηγήσουμε την Euro-Toques Hellas στην αίγλη που πάντα την χαρακτήριζε.
Ποιος ο σκοπός της Νέας Ομοσπονδίας που θέλετε να δημιουργήσετε και γιατί ;:

Πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή μέσω της Νέας Ομοσπονδίας να ασχοληθούμε σοβαρά με την εθνική γαστρονομική μας κληρονομιά, την εξέλιξη και εκπαίδευση της νέας γενιάς και με τρόπους ενδυνάμωσης σε όλους τους τομείς του κλάδου μας.
Τι σκέπτεστε για την προώθηση της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας;:

'Έχοντας τεράστιο πλούτο και γκάμα άριστων υλικών στην χλωρίδα και πανίδα του τόπου μας και βαδίζοντας στα χνάρια της παράδοσης, τεχνικά πιστεύω ότι κάθε Έλληνας Chef έχει μεγάλο πλεονέκτημα ώστε να προωθήσει το όραμα του και ταυτόχρονα την παραδοσιακή κουζίνα της χώρας μας.
Ποια τα μελλοντικά προσωπικά σας σχέδια;:

Εκτός των επαγγελματικών υποχρεώσεων που κάθε δημιουργικό project θέλω να είμαι μέρος του, μελλοντικό σχέδιο μου είναι η οργάνωση ενός συνεδρίου – forum με όλα τα κράτη μέλη της Euro-Toques International στην χώρα μας, με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών, παρουσίασης προϊόντων της κάθε μιας και προώθηση των Ελληνικών προϊόντων και επαγγελματιών του χώρου.
Δώστε μας ένα μήνυμα για τα μέλη σας;:

Πιστεύοντας στην δύναμη του συνόλου των μελών μας και πάντα με σεβασμό στις ρίζες και στην παράδοση μας καλούμε όλα μας τα μέλη να συμπορευτούμε στην επάνοδο αυτής της Πανευρωπαϊκά σπουδαίας λέσχης.
Και ένα μήνυμα για τις υπόλοιπες Λέσχες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα;: Η Euro-Toques Hellas είναι πρόθυμη με στόχο ότι καλύτερο για τον επισιτιστικό χώρο και με σεβασμό στους ιδιαίτερους κανόνες της να έχει ανταλλαγές απόψεων, συζητήσεις και ίσως συνεργασία με όλες τις νόμιμες λέσχες που ενεργοποιούνται στην χώρα μας.
Show Buttons
https://www.instagram.com/chefs.club.greece
https://www.flickr.com/people/137697817@N07
https://www.tumblr.com/blog/chefsclubgreece
Hide Buttons